Билборд (Вестник Новинар - 10.12.2003г.)
Това е билборд, който можеше да се види на много софийски улици, в периода, септември 2003 – септември 2004г.! С този билборд, Танцова формация „Танцуващи колела”, участва в Медийна кампания, за въвеждането в България на световно прилаганата Схема – „Асистент за независим живот”. Това е ефективна програма, която осигурява независим и пълноценен живот на хората с увреждания във всички „нормални” държави по света! Кампанията беше започната и организирана от Център за независим живот – София, след приключването на 18 месечната Пилотна Програма „Асистент за независим живот”, по проект на Центъра – финансирана от Холандската фондация NOVIB.

Медийната кампания беше отразена, заедно с билборда в Списание 1 ( брой декември 2003год. ) и получи подкрепа от културни дейци, медии, приятели, симпатизанти, роднини и най-вече от хората, които жизнено се нуждаеха от нея.

По този повод, режисьора Иглика Трифонова засне документалния филм „Кратки разкази”, в който участваха трима членове от формация „Танцуващи колела”.