Участници във формацията


Нели Събева :
За мен танцуването, с моите приятели от групата, е голямо удоволствие. Обичам да танцувам, това е много красиво усещане !

Аделина Перчаклийска :
Член съм на група „Танцуващи колела”. Участвам в нея, защото обичам предизвикателствата ! Това е нещо вълнуващо, което се прави за първи път в България !

Ясенка Дамянова :
Танцувам във формация „Танцуващи колела”, защото ми харесва забавната и оптимистична атмосфера в групата !

Пламен Атанасов :
Участвам в танцовата група от нейното основаване. Това за мен е едно ново преживяване !

Борислав Вачков :
Аз съм най-новият член на групата. До сега си мислих, че човек с инвалидна количка не може да танцува. Но сега съм толкова убеден в обратното, че който не вярва – да дойде и да ни види !

Зарко Георгиев :
Като професионален танцьор, за мен е голямо предизвикателство да участвам във формация, която популяризира интегрираното танцово изкуство в България. Хореографията е нестандартна и атрактивна ! Изживяването е уникално !

Пламен Йорданов :
Участвам в „Танцуващи колела” с голямо удоволствие. Танцът е изпълнено с емоции движение, а движението е живот !

Нонка Йорданова:
“Танцуващи колела” са моята красива, осъществена мечта; моето творческо вдъхновение, което ме зарежда с позитивна енергия ! Възхитена съм от уважението и топлотата, с която ни приема публиката! Това ме прави много щастлива! За мен и моите приятели “Танцуващи колела” е врата към външния свят, светла пътека към душите на хората ! Вниманието към нас, зарежда всички танцьори от групата с оптимизъм и увереност в значимостта на нашето изкуство!”